Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Mechanické a reologické vlastnosti potravin mohou významně ovlivňovat celou řadu inženýrských procesů jako míchání roztoků, suspenzí a emulzí, hnětení, čerpání, filtraci, sedimentaci, krystalizaci, odstřeďování apod. V této kapitole se zabýváme jen základním popisem reologických vlastností látek a vztahy objektivního reologického hodnocení k senzorickému hodnocení textury.
- Mechanické a reologické vlastnosti potravin mohou významně ovlivňovat celou řadu inženýrských procesů jako míchání roztoků, suspenzí a emulzí, hnětení, čerpání, filtraci, sedimentaci, krystalizaci, odstřeďování apod. V této kapitole se zabýváme jen základním popisem reologických vlastností látek a vztahy objektivního reologického hodnocení k senzorickému hodnocení textury. (cs)
- Mechanical and rheological properties of food can significantly affect a wide range of engineering processes such as mixing of solutions, suspensions and emulsions, kneading, pumping, filtration, sedimentation, crystallization, centrifugation, etc. In this chapter we deal with only a basic description of the rheological properties of substances and relationships to objective evaluation of rheological sensory evaluation of texture. (en)
|
Title
| - Mechanical and rheological properties of food (en)
- Mechanické a reologické vlastnosti potravin
- Mechanické a reologické vlastnosti potravin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Mechanical and rheological properties of food (en)
- Mechanické a reologické vlastnosti potravin
- Mechanické a reologické vlastnosti potravin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/12:43893110!RIV13-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - Z(MSM6046137305), Z(MZE0002702202)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/12:43893110
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - property; properties; mechanical; food; rheology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Příhoda, Josef
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |