About: Mechanical and rheological properties of food     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Mechanické a reologické vlastnosti potravin mohou významně ovlivňovat celou řadu inženýrských procesů jako míchání roztoků, suspenzí a emulzí, hnětení, čerpání, filtraci, sedimentaci, krystalizaci, odstřeďování apod. V této kapitole se zabýváme jen základním popisem reologických vlastností látek a vztahy objektivního reologického hodnocení k senzorickému hodnocení textury.
  • Mechanické a reologické vlastnosti potravin mohou významně ovlivňovat celou řadu inženýrských procesů jako míchání roztoků, suspenzí a emulzí, hnětení, čerpání, filtraci, sedimentaci, krystalizaci, odstřeďování apod. V této kapitole se zabýváme jen základním popisem reologických vlastností látek a vztahy objektivního reologického hodnocení k senzorickému hodnocení textury. (cs)
  • Mechanical and rheological properties of food can significantly affect a wide range of engineering processes such as mixing of solutions, suspensions and emulsions, kneading, pumping, filtration, sedimentation, crystallization, centrifugation, etc. In this chapter we deal with only a basic description of the rheological properties of substances and relationships to objective evaluation of rheological sensory evaluation of texture. (en)
Title
  • Mechanical and rheological properties of food (en)
  • Mechanické a reologické vlastnosti potravin
  • Mechanické a reologické vlastnosti potravin (cs)
skos:prefLabel
  • Mechanical and rheological properties of food (en)
  • Mechanické a reologické vlastnosti potravin
  • Mechanické a reologické vlastnosti potravin (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/12:43893110!RIV13-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305), Z(MZE0002702202)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 149144
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/12:43893110
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • property; properties; mechanical; food; rheology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BC7183E97A7D]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Ostrava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, Milan
  • Příhoda, Josef
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Key Publishing s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7418-086-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software