Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - For 6 tested food wheat varieties (crops 2008-2010), quality differences were confirmed in terms of complex quality assay, corresponging to their quality class sorting (e.g. protein content 13.2% vs. 12.5% and Zeleny's's values 45 and 40 ml for spring and winter cultivars, respectively). Solvent retention capacity did not distinguished varieties or crops unequivocally. ANOVA relealed dominant influence of wheat variety. (en)
- Pro 6 testovaných odrůd potravinářské pšenice (sklizně 2008-2010) byly v rámci komplexníko rozboru kvality potvrzeny rozdíly ve shodě se zařazením do jakostní třídy (např. obsah bílkovin pro jarní odrůdy 13,2 %, pro ozimé 12,5 %, Zelenyho hodnoty 45 a 40 ml). Retenční kapacita pšeničné mouky však jednoznačně nerozlišila jednotlivé odrůdy nebo ročníky. ANOVA potrvrdila převažující vliv odrůdy.
- Pro 6 testovaných odrůd potravinářské pšenice (sklizně 2008-2010) byly v rámci komplexníko rozboru kvality potvrzeny rozdíly ve shodě se zařazením do jakostní třídy (např. obsah bílkovin pro jarní odrůdy 13,2 %, pro ozimé 12,5 %, Zelenyho hodnoty 45 a 40 ml). Retenční kapacita pšeničné mouky však jednoznačně nerozlišila jednotlivé odrůdy nebo ročníky. ANOVA potrvrdila převažující vliv odrůdy. (cs)
|
Title
| - Analytical and rheological profile of selected food wheat varieties (en)
- Analytický a reologický profil vybraných odrůd potravinářské pšenice
- Analytický a reologický profil vybraných odrůd potravinářské pšenice (cs)
|
skos:prefLabel
| - Analytical and rheological profile of selected food wheat varieties (en)
- Analytický a reologický profil vybraných odrůd potravinářské pšenice
- Analytický a reologický profil vybraných odrůd potravinářské pšenice (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/11:43893151!RIV12-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/11:43893151
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - ANOVA; solvent retention capacity; quality; criop year; wheat variety (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XLI.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hrušková, Marie
- Karas, Jan
- Švec, Ivan
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |