Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Objektivní hodnocení pasteračního zákroku je výkonným nástrojem pro optimalizaci tohoto procesu, který může přispět ke zlepšení kvality masných výrobků. Různé koncepty tepelného opracování vařených šunky byly hodnoceny. Byl prokázán nadměrný pasterační efekt, jak v průběhu tepelného opracování tak i během chlazení produktu. Z naměřených hodnot vyplývá, že je možné snížit stávající pasterační efekt a tím zkrátit výrobní proces, ušetřit energie a snížit poškození vnějších vrstev zpracovaného produktu.
- Objektivní hodnocení pasteračního zákroku je výkonným nástrojem pro optimalizaci tohoto procesu, který může přispět ke zlepšení kvality masných výrobků. Různé koncepty tepelného opracování vařených šunky byly hodnoceny. Byl prokázán nadměrný pasterační efekt, jak v průběhu tepelného opracování tak i během chlazení produktu. Z naměřených hodnot vyplývá, že je možné snížit stávající pasterační efekt a tím zkrátit výrobní proces, ušetřit energie a snížit poškození vnějších vrstev zpracovaného produktu. (cs)
- An objective evaluation of pasteurization is a powerful tool to optimize this process and to improve the quality of meat products. Different heating concepts in processing of cooked ham were evaluated. It was prove an excessive pasteurization effect, that take place also in during period of increasing and decreasing (cooling) temperature. It follow from the measured results that the heating concept can be reduced. (en)
|
Title
| - Optimization of the heat treatment of cooked ham. (en)
- Optimalizace tepelného opracování dušené šunky
- Optimalizace tepelného opracování dušené šunky (cs)
|
skos:prefLabel
| - Optimization of the heat treatment of cooked ham. (en)
- Optimalizace tepelného opracování dušené šunky
- Optimalizace tepelného opracování dušené šunky (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/11:43892948!RIV12-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/11:43892948
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - texture; colour; heat treatment; ham (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Hygiena Alimentorum XXXII. Mäso a mäsové výrobky - produkci, bezpečnost a kvalita. Zborník prednášok a posterov.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pipek, Petr
- Rohlík, Bo-Anne
- Potůček, Tomáš
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Štátna veterinárna a potravinová správa Slovenskej republiky ; Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |