Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Bylo analyzováno složení tuku různých odrůd maku pěstovaných v ČR a provedeno senzorické hodnocení makových náplní
Bylo analyzováno složení tuku různých odrůd maku pěstovaných v ČR a provedeno senzorické hodnocení makových náplní
(cs)
Composition of fatty acids of various poppy varieties were determined. The quality of poppy fillings was evaluated by sensory analysis
(en)
Title
The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling
(en)
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
(cs)
skos:prefLabel
The fat content and fatty acids composition in various poppy varieties and sensory quality of poppy filling
(en)
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/11:43892866!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2012
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
Leitnerová, Dobromila
Šípková, Anna
Pudil, František
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
217276
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/11:43892866
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
quality of poppy fillings; fat composition; poppy seeds
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
fat composition
poppy seeds
quality of poppy fillings
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[FA04C2785FA5]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Staré Splavy
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník přednášek 49. Mezinárodní konference o olejích a tucích
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
6
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2011
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
Leitnerová, Dobromila
Devátá, Iveta
Pudil, František
Šípková, Anna
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2011-05-04
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
978-80-86238-84-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku různých odrůd máku a senzorická jakost makových náplní
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software