Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Výsledkem spolupráce se společností Z.O.P. a.s byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem vývoje masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků. Výsledkem projektu byla optimalizace technologických postupů, vývoj receptur masných výrobků se sníženým obsahem aditivních látek. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními.%22
- Výsledkem spolupráce se společností Z.O.P. a.s byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem vývoje masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků. Výsledkem projektu byla optimalizace technologických postupů, vývoj receptur masných výrobků se sníženým obsahem aditivních látek. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu %22Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními.%22 (cs)
- The result of cooperation with Z.O.P. as was verified inovoce in the production technology of meat products to the development of meat products, which are replaced by natural additives. The cooperation has been verified by a new technology for the production of meat products. Result of the project was the optimization of technological processes, development of recipes for meat products with reduced content of additives. Report on the project was prepared and submitted under the contract. (en)
|
Title
| - Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními
- Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními (cs)
- Cooperation for development of meat products, which are replaced by natural additives (en)
|
skos:prefLabel
| - Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními
- Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními (cs)
- Cooperation for development of meat products, which are replaced by natural additives (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/11:43892800!RIV12-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Rozšíření sortimentu výrobků, zvýšení objemu výroby o 5%.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/11:43892800
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - food adittiv, meat product (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Smlouva o spolupráci na projektu %22Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními%22
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Ševčík, Rudolf
- Potůček, Tomáš
- Pivoňka, Jan
- Rajchl, Aleš
- Urbančíková, Zdeňka
- Čížková, Helena
- Votavová, Lenka
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |