About: Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl stanoven obsah tuku, složení mastných kyselin tuku a oxidační změny tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Obsah trans MK byl minimální, ale byl zjištěn vysoký obsah polymerních lipidů (až 18,6 %).
  • Byl stanoven obsah tuku, složení mastných kyselin tuku a oxidační změny tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Obsah trans MK byl minimální, ale byl zjištěn vysoký obsah polymerních lipidů (až 18,6 %). (cs)
  • Fat content, composition of fatty acids and oxidation changes of fat in French fries and crisps were determined. The contents of trans FA were minimal but the contents of polymeric lipids were high (up 18.6 %) (en)
Title
  • Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
  • Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích (cs)
  • Fat quality in French fries and crisps (en)
skos:prefLabel
  • Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
  • Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích (cs)
  • Fat quality in French fries and crisps (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/11:43892701!RIV12-MSM-22330___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 206211
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/11:43892701
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • crisp; French fries; Fat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E9E87AE65E43]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 66
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Réblová, Zuzana
  • Doležal, Marek
  • Brát, Jiří
  • Leitnerová, Dobromila
  • Šatrová, K.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software