Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Při stop-zkoušce byly z průmyslovém mlýně odebrány vzorky pšenice, 14 pasáží (šrotové, vymílací, lušticí) a dvou finálních mouk (T530, T1000). Technologická kvalita byla hodnocena komplexně analytickými znaky včeně retenční kapacity (RK), reologickými testy (nefermentované a fermentované těsto) a pekařským pokusem. Ve sledu šrotových, vymílacích a lušticích chodů technologická kvalita nejprve narůstala a od vymílacích klesala včetně výsledků pekařského pokusu. Korelační analýza prokázala významnou vazbu mezi farinografickou vazností a všemi 4 hodnotami RK.
- Při stop-zkoušce byly z průmyslovém mlýně odebrány vzorky pšenice, 14 pasáží (šrotové, vymílací, lušticí) a dvou finálních mouk (T530, T1000). Technologická kvalita byla hodnocena komplexně analytickými znaky včeně retenční kapacity (RK), reologickými testy (nefermentované a fermentované těsto) a pekařským pokusem. Ve sledu šrotových, vymílacích a lušticích chodů technologická kvalita nejprve narůstala a od vymílacích klesala včetně výsledků pekařského pokusu. Korelační analýza prokázala významnou vazbu mezi farinografickou vazností a všemi 4 hodnotami RK. (cs)
- At one-time test in commercial mill, samples of wheat, 14 millstreams (breaking and reduction) and two final products (bright and bread flour) were collected. Technological quality was evaluated in the complex of analytical features (including retention capacity, RK), rheological tests (non- and fermented dough) and baking test. In order of 14 breaking and reduction streams, technological quality firstly increased and then decreased including baking test results. Correlation analysis proved significant relations between farinograph water absorption and all four RK?s. (en)
|
Title
| - Retenční kapacita komerčních mlýnských meziproduktů a výrobků
- Retention capacity of commercial mill semi-finished products and products (en)
- Retenční kapacita komerčních mlýnských meziproduktů a výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Retenční kapacita komerčních mlýnských meziproduktů a výrobků
- Retention capacity of commercial mill semi-finished products and products (en)
- Retenční kapacita komerčních mlýnských meziproduktů a výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/10:00024443!RIV11-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/10:00024443
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - food wheat; millstream flour; technological quality; retention capacity; correlation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Jakost obilovin 2010. Sborník
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hrušková, Marie
- Švec, Ivan
- Karas, J.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |