About: Retenční kapacita komerční potravinářské pšenice     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Při stop-zkoušce byly z průmyslovém mlýně odebrány vzorky pšenice, 14 pasáží (šrotové, vymílací, lušticí) a dvou finálních mouk (T530, T1000). Technologická kvalita byla hodnocena komplexně analytickými znaky včeně retenční kapacity (RK), reologickými testy (nefermentované a fermentované těsto) a pekařským pokusem. Ve sledu šrotových, vymílacích a lušticích chodů technologická kvalita nejprve narůstala a od vymílacích klesala včetně výsledků pekařského pokusu. Korelační analýza prokázala významnou vazbu mezi farinografickou vazností a všemi 4 hodnotami RK.
  • Při stop-zkoušce byly z průmyslovém mlýně odebrány vzorky pšenice, 14 pasáží (šrotové, vymílací, lušticí) a dvou finálních mouk (T530, T1000). Technologická kvalita byla hodnocena komplexně analytickými znaky včeně retenční kapacity (RK), reologickými testy (nefermentované a fermentované těsto) a pekařským pokusem. Ve sledu šrotových, vymílacích a lušticích chodů technologická kvalita nejprve narůstala a od vymílacích klesala včetně výsledků pekařského pokusu. Korelační analýza prokázala významnou vazbu mezi farinografickou vazností a všemi 4 hodnotami RK. (cs)
  • At one-time test in commercial mill, samples of wheat, 14 millstreams (breaking and reduction) and two final products (bright and bread flour) were collected. Technological quality was evaluated in the complex of analytical features (including retention capacity, RK), rheological tests (non- and fermented dough) and baking test. In order of 14 breaking and reduction streams, technological quality firstly increased and then decreased including baking test results. Correlation analysis proved significant relations between farinograph water absorption and all four RK?s. (en)
Title
  • Retenční kapacita komerční potravinářské pšenice
  • Retention capacity of commercial mill semi-finished products and products (en)
  • Retenční kapacita komerční potravinářské pšenice (cs)
skos:prefLabel
  • Retenční kapacita komerční potravinářské pšenice
  • Retention capacity of commercial mill semi-finished products and products (en)
  • Retenční kapacita komerční potravinářské pšenice (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024442!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 285092
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024442
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • food wheat; grain hardness; retention capacity; baking quality; correlation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [62153AB3EA9B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Pardubice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Hradec Králové
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Qualima 2010
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Švec, Ivan
  • Karas, J.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1213-5380
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • MEZOS a.s.
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software