About: Moderní metody hodnocení jakosti pšeničné mouky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The paper summarises basic information about milling technology, especially about yearly production and actual assortment from food wheat in the Czech Republic. There is mentioned flour types categorization according to the final usage. Mill?s products quality is disccused towards to control by analytical and rheological laboratory methods with use of the NIR technique. (en)
  • Článek shrnuje základní informace o mlýnském oboru, zejména roční výrobě a aktuálním sortimentu z potravinářské pšenice v ČR. Je rovněž uvedeno rozdělení pšeničných mouk podle finálního použití. Jakost mlýnských výrobků je diskutována ve vztahu k analytickým a reologickým metodám laboratorní kontroly s možností využití NIR techniky.
  • Článek shrnuje základní informace o mlýnském oboru, zejména roční výrobě a aktuálním sortimentu z potravinářské pšenice v ČR. Je rovněž uvedeno rozdělení pšeničných mouk podle finálního použití. Jakost mlýnských výrobků je diskutována ve vztahu k analytickým a reologickým metodám laboratorní kontroly s možností využití NIR techniky. (cs)
Title
  • Moderní metody hodnocení jakosti pšeničné mouky
  • Modern methods of evaluation of wheat flour quality (en)
  • Moderní metody hodnocení jakosti pšeničné mouky (cs)
skos:prefLabel
  • Moderní metody hodnocení jakosti pšeničné mouky
  • Modern methods of evaluation of wheat flour quality (en)
  • Moderní metody hodnocení jakosti pšeničné mouky (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024428!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 272174
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024428
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • food wheat; milling technology; wheat flour quality; analytics; rheology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [42E8DB887FA2]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Biologie, chemie, zeměpis
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 19
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-3349
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software