Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In 45 of seasonal chocolate products, 13 of confectionery products, 11 of icings on the cakes and sweets and 13 of icings on muesli bars and 27 products of breakfast cereals were analysed fatty acid compositon. Only one sample from seasonal chocolate products has content of trans-unsaturated fatty acid higher than 1% (41,7% from total fatty acid). Only in 4 incings on cakes were content of trans-unsaturated fatty acid lower than 1%. From breakfast cekals had 12 samples over the content higher than 1% of trans-unsaturated fatty acid. (en)
- V 45 sezónních čokoládových výrobcích, 13 cukrovinkách, 11 polevách na dorty a cukroví, 13 polevách na müsli tyčinkách a 27 výrobcích snídaňových cereálií bylo analyzováno složení mastných kyselin. Ze sezónních čokoládových výrobků pouze jeden vzorek měl obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1% (41,7% z celkových mastných kyselin). Pouze 4 polevy na dorty měly obsah trans-nenasycených mastných kyselin nižší než 1%. Ze snídaňových cereálií mělo 12 vzorků obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1%.
- V 45 sezónních čokoládových výrobcích, 13 cukrovinkách, 11 polevách na dorty a cukroví, 13 polevách na müsli tyčinkách a 27 výrobcích snídaňových cereálií bylo analyzováno složení mastných kyselin. Ze sezónních čokoládových výrobků pouze jeden vzorek měl obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1% (41,7% z celkových mastných kyselin). Pouze 4 polevy na dorty měly obsah trans-nenasycených mastných kyselin nižší než 1%. Ze snídaňových cereálií mělo 12 vzorků obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1%. (cs)
|
Title
| - Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií
- Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií (cs)
- Fatty acid composition of fat of chocolate products and breakfast cereals (en)
|
skos:prefLabel
| - Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií
- Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií (cs)
- Fatty acid composition of fat of chocolate products and breakfast cereals (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/10:00024367!RIV11-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/10:00024367
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - chocolate products; icings; muesli bars; breakfast cereals (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Jana
- Brát, Jiří
- Leitnerová, Dobromila
- Šípková, Anna
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |