About: Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo sledovat změny lipidů mletého rybího masa kapra a makrely během mikrovlnného ohřevu. Změny ve složení mastných kyselin po mikrovlnném ohřevu byly z výživového hlediska nevýznamné.
  • Cílem práce bylo sledovat změny lipidů mletého rybího masa kapra a makrely během mikrovlnného ohřevu. Změny ve složení mastných kyselin po mikrovlnném ohřevu byly z výživového hlediska nevýznamné. (cs)
  • The aim of this study was to observe changes of lipids in minced fish flesh of carp and macrel during microwave heating. The changes of fatty acid compositon after microwave heating were from nutritional value insignificant. (en)
Title
  • Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase
  • Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase (cs)
  • Changes of lipids during microwave heating in minced fish flesh (en)
skos:prefLabel
  • Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase
  • Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase (cs)
  • Changes of lipids during microwave heating in minced fish flesh (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024364!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 300286
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024364
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • carp; macrel; microwave heating; fatty acid kontent; peroxide value; content of conjugated dienes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8B0CCF6FC4ED]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Železná Ruda
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nelahozeves
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XLVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Leitnerová, Dobromila
  • Abd el-Moneim Mahmoud, Eman
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • UNILEVER ČR, spol. s r. o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-75-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software