Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Brambory jsou významným zdrojem rezistentního škrobu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených a vařených skladovaných bramborách, v bramborových hranolcích, bramborových chipsech a v sušených bramborových kaších. Vysoký obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. V sušených bramborových kaších nebo v bramborových hranolcích byl obsah velmi podobný obsahu zjištěným v uvařených bramborách. V bramborových chipsech byl obsah rezistentního škrobu ve srovnání s uvařenými brambory nižší.
- Brambory jsou významným zdrojem rezistentního škrobu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených a vařených skladovaných bramborách, v bramborových hranolcích, bramborových chipsech a v sušených bramborových kaších. Vysoký obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. V sušených bramborových kaších nebo v bramborových hranolcích byl obsah velmi podobný obsahu zjištěným v uvařených bramborách. V bramborových chipsech byl obsah rezistentního škrobu ve srovnání s uvařenými brambory nižší. (cs)
- Potatoes are the important source of resistant starch. Aim of this study was determination of resistant starch in fresh, cooked and stored cooked potatoes, french fries, chips and instant mashed potatoes bought on Czech retail. The highest contents of resistant starch in potatoes were in fresh samples. The contents of resistant starch in instant mashed potatoes or in french fries were nearly similar with the contents in cooked potatoes, in chips were the contents of resistant starch lower. (en)
|
Title
| - Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor
- Resistant Starch in Potatoes and Potatoes Products (en)
- Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor (cs)
|
skos:prefLabel
| - Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor
- Resistant Starch in Potatoes and Potatoes Products (en)
- Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/10:00024362!RIV11-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/10:00024362
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - resistant starch; potatoes; mashed potatoes; french fries; chips (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Jana
- Leitnerová, Dobromila
- Záhorský, Jozef
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |