About: Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Sensory evaluation of oils is considered a critical test of quality. The quality of edible oils is evaluated by sensory analysis and also by rheology methods. Sensory evaluation of edible oils is governed by three factors, namely, medium in which the oil is dispersed, temperature of oil during testing and panel training for unambiguous understanding of descriptors. Good sensory terminologies to evaluate the quality of edible oils must be chosen. Recommendation for the good procedures were summarised for using both methods. (en)
  • Senzorické hodnocení olejů je považováno za kritický test kvality. Kvalita olejů je posuzována pomocí senzorické analýzy a reologickými metodami. Senzorické hodnocení je dáno třemi faktory, zvláště teplotou, mediem a tréninkem panelu, který musí rozumět deskriptorům. Pro hodnocení musí být vybrána správná terminologie. Byla shrnuta doporučení pro správný postup pro oba postupy.
  • Senzorické hodnocení olejů je považováno za kritický test kvality. Kvalita olejů je posuzována pomocí senzorické analýzy a reologickými metodami. Senzorické hodnocení je dáno třemi faktory, zvláště teplotou, mediem a tréninkem panelu, který musí rozumět deskriptorům. Pro hodnocení musí být vybrána správná terminologie. Byla shrnuta doporučení pro správný postup pro oba postupy. (cs)
Title
  • Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
  • Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků (cs)
  • Methodology of a psychorhelogy examination of edible oils (en)
skos:prefLabel
  • Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
  • Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků (cs)
  • Methodology of a psychorhelogy examination of edible oils (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/09:00022404!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 325888
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/09:00022404
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • edible fats; rheology; sensory analysis (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F2A17569550A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Tatranská Lomnica, SR
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník 47. mezinárodní konference technologie a analýzy tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, Jan
  • Štern, Petr
  • Panovská, Zdenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská technická univerzita v Bratislave
https://schema.org/isbn
  • 978-80-227-3097-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software