Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Využívání přírodních látek je nepochybně pozitivní směr, který má budoucnost. Nelze však jejich význam přeceňovat, nýbrž je třeba je využívat tam, kde to lze a kde je to výhodné, přičemž je třeba objektivně zhodnotit všechny aspekty. Uvedené aspekty proto zkoumáme a pokračujeme ve sledování uvedených aditiv.
- Využívání přírodních látek je nepochybně pozitivní směr, který má budoucnost. Nelze však jejich význam přeceňovat, nýbrž je třeba je využívat tam, kde to lze a kde je to výhodné, přičemž je třeba objektivně zhodnotit všechny aspekty. Uvedené aspekty proto zkoumáme a pokračujeme ve sledování uvedených aditiv. (cs)
- The usage of natural antioxidants is without doubt a perspective and positive way to replace artificial antioxidants. However, their possibilities cannot be overestimated, and they should be used only where it is effective and where all aspects are objectively estimated. Mentioned aspects are investigated and examined, and therefore we continue to study these additives. (en)
|
Title
| - Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích.
- Use of natural aditives in meat products. (en)
- Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích.
- Use of natural aditives in meat products. (en)
- Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/09:00022289!RIV10-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/09:00022289
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - aditives; natural; meat products; food safety (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Laboralim 2009 Recent Progress in Analytical Methods of Food
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pipek, Petr
- Staruch, Ladislav
- Bělková, Bo-Anne
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská technická univerzita v Bratislave
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |