About: Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Využívání přírodních látek je nepochybně pozitivní směr, který má budoucnost. Nelze však jejich význam přeceňovat, nýbrž je třeba je využívat tam, kde to lze a kde je to výhodné, přičemž je třeba objektivně zhodnotit všechny aspekty. Uvedené aspekty proto zkoumáme a pokračujeme ve sledování uvedených aditiv.
  • Využívání přírodních látek je nepochybně pozitivní směr, který má budoucnost. Nelze však jejich význam přeceňovat, nýbrž je třeba je využívat tam, kde to lze a kde je to výhodné, přičemž je třeba objektivně zhodnotit všechny aspekty. Uvedené aspekty proto zkoumáme a pokračujeme ve sledování uvedených aditiv. (cs)
  • The usage of natural antioxidants is without doubt a perspective and positive way to replace artificial antioxidants. However, their possibilities cannot be overestimated, and they should be used only where it is effective and where all aspects are objectively estimated. Mentioned aspects are investigated and examined, and therefore we continue to study these additives. (en)
Title
  • Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích.
  • Use of natural aditives in meat products. (en)
  • Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích. (cs)
skos:prefLabel
  • Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích.
  • Use of natural aditives in meat products. (en)
  • Uplatnění přírodních aditiv v masných výrobcích. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/09:00022289!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 347718
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/09:00022289
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • aditives; natural; meat products; food safety (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [00A93F94C00B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Banská Bystrica
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Laboralim 2009 Recent Progress in Analytical Methods of Food
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Staruch, Ladislav
  • Bělková, Bo-Anne
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská technická univerzita v Bratislave
https://schema.org/isbn
  • 978-80-227-3071-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software