About: Detekce těkavých látek metodou SPME-GC/MS     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Volatile compounds in 18 samples of Olomouc cheese were determined by SPME-GC/MS. Majority of compounds forms during ripening of cheese by biochemical changes of lactate, citrate, proteins and lipids. Other compounds originate from caraway oil. The aim of this study was to compare of Olomouc cheese according to aromatic profile. Similarity from among particular products was evaluated by multidimensional statistic analysis. (en)
  • Metodou SPME-GC/MS byly stanoveny těkavé látky v 18 vzorcích olomouckých tvarůžků. Většina sloučenin vzniká při zrání syrečků biochemickými přeměnami laktátu, citrátu, bílkovin a lipidů. Ostatní látky pochází z kmínové silice. Cílem práce bylo srovnání olomouckých tvarůžků podle jejich aromatického profilu. Podobnost mezi jednotlivými výrobky byla vyhodnocena nástroji vícerozměrné statistické analýzy.
  • Metodou SPME-GC/MS byly stanoveny těkavé látky v 18 vzorcích olomouckých tvarůžků. Většina sloučenin vzniká při zrání syrečků biochemickými přeměnami laktátu, citrátu, bílkovin a lipidů. Ostatní látky pochází z kmínové silice. Cílem práce bylo srovnání olomouckých tvarůžků podle jejich aromatického profilu. Podobnost mezi jednotlivými výrobky byla vyhodnocena nástroji vícerozměrné statistické analýzy. (cs)
Title
  • Detekce těkavých látek metodou SPME-GC/MS
  • Detekce těkavých látek metodou SPME-GC/MS (cs)
  • Detection of volatile products by method SPME/GC-MS (en)
skos:prefLabel
  • Detekce těkavých látek metodou SPME-GC/MS
  • Detekce těkavých látek metodou SPME-GC/MS (cs)
  • Detection of volatile products by method SPME/GC-MS (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/09:00022268!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 309841
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/09:00022268
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • volatile products; SPME/GC-MS; cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [063CAD40B01A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Tatranská Lomnica,Slovensko
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník 47. mezinárodní konference technologie a analýzy tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filip, Vladimír
  • Hrádková, Iveta
  • Kyselka, Jan
  • Štětina, Jiří
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská technická univerzita v Bratislave
https://schema.org/isbn
  • 978-80-227-3097-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software