About: Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Nowadays, bread image analysis is commonly used for bread crumb appearance assessment. In the present work, image analysis technique was employed for study of the year production influence on appearance of bread from wheat retail flour quality in three-crop period. The effects of five milk components and ten commercial bakery improvers on bread and crumb properties of bread prepared from sample of common wheat commercial flour were also evaluated. (en)
  • V dnešní době je analýza obrazu běžně využívána pro hodnocení vzhledu střídy pečiva. V této práci byla technika analýzu obrazu použita pro hodnocení vlivu ročníku produkce maloobchodní mouky na kvalitu laboratorně připraveného pečiva (ročníky 2004-2006). Byl také hodnocen vliv přídavku pěti mléčných složek a deseti komerčních pekařských zlepšovadel na znaky pečiva a jeho střídy připraveného v laboratorních podmínkách.
  • V dnešní době je analýza obrazu běžně využívána pro hodnocení vzhledu střídy pečiva. V této práci byla technika analýzu obrazu použita pro hodnocení vlivu ročníku produkce maloobchodní mouky na kvalitu laboratorně připraveného pečiva (ročníky 2004-2006). Byl také hodnocen vliv přídavku pěti mléčných složek a deseti komerčních pekařských zlepšovadel na znaky pečiva a jeho střídy připraveného v laboratorních podmínkách. (cs)
Title
  • Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva
  • Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva (cs)
  • Image analysis as an objective method for bread crumb evaluation (en)
skos:prefLabel
  • Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva
  • Obrazová analýza jako objektivní metoda hodnocení střídy pečiva (cs)
  • Image analysis as an objective method for bread crumb evaluation (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/09:00022239!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 330626
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/09:00022239
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • retail flour bread; fortification; milk component; bakery improvers; PCA (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0E5858AFB046]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proceedings of the 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Švec, Ivan
  • Kostelanská, Marta
  • Krpálková, M.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-72-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 78 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software