Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byly porovnávány metody hodnocení barvy potravinářských výrobků
Byly porovnávány metody hodnocení barvy potravinářských výrobků
(cs)
The methods for the evaluation of colour of food product were compared
(en)
Title
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
(cs)
The evaluation of colour of food products
(en)
skos:prefLabel
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
(cs)
The evaluation of colour of food products
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/08:00021336!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2009
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
370358
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/08:00021336
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory evaluation; colour; food product
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
colour
food product
sensory evaluation
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[A31A9ACECA64]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Valtice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Lukešová, Dobromila
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2008-05-14
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
number of pages
6
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
https://schema.org/isbn
978-80-86238-54-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Hodnocení barvy potravinářských výrobků
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software