About: Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Lýze buněk představuje jev velké důležitosti vyskytující se při zrání sýrů polotvrdých a tvrdých sýrů. Lýze buněk bakterií mléčného kvašení má silný vliv na vznik aroma sýrů a urychlení zrání sýrů. Za účelem této práce bylo vybráno pět kmenů Lactococcus lactis (NIZO R5, LCC 416, HMM 81, NIZO B643 and AM2).
  • Lýze buněk představuje jev velké důležitosti vyskytující se při zrání sýrů polotvrdých a tvrdých sýrů. Lýze buněk bakterií mléčného kvašení má silný vliv na vznik aroma sýrů a urychlení zrání sýrů. Za účelem této práce bylo vybráno pět kmenů Lactococcus lactis (NIZO R5, LCC 416, HMM 81, NIZO B643 and AM2). (cs)
  • Cell lysis is a phenomenon of large importance in semi-hard and hard cheese ripening. Cell lysis of lactic bacteria has a strong impact on cheese aroma production and fastens cheese ripening. For the purpose of this work, five Lactococcus lactis (NIZO R5, LCC 416, HMM 81, NIZO B643 and AM2) strains were chosen. (en)
Title
  • Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení.
  • Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení. (cs)
  • Methods for determination of cell lysis of lactic acid bacteria. (en)
skos:prefLabel
  • Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení.
  • Metody pro stanoveni buněčné lýze bakterií mléčného kvašení. (cs)
  • Methods for determination of cell lysis of lactic acid bacteria. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021218!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 379115
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021218
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Cell lysis; lactococci; semi-hard cheese; hard cheese; cheese ripening. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1E022219301D]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2008 - Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šviráková, Eva
  • Abrlová, Magdaléna
  • Hlavsová, Barbora
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7080-695-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 19 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software