About: Bioprotektory vo fermentovaných mäsových výrobkách     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The effect of selected starter Sacco - Lyocarni VHI- 85 and probiotic culture Danisco YO-MIX L. paracasei Lpc37 LYO 10 DCU on the properties of raw fermented sausage was studied. Initial differences in cells counts reduced during ripening and storage. There was no differences in sensory quality of products. (en)
  • Byl sledován vliv některých startovací kultury Sacco - Lyocarni VHI- 85 a probiotické kultury Danisco YO-MIX L. paracasei Lpc37 LYO 10 DCU na vlastnosti fermentovaného salámu. Počáteční rozdíly v počtu buněk se v průběhu zrání zmenšovaly. Nebyly rozdíly v senzorické kvalitě výrobků.
  • Byl sledován vliv některých startovací kultury Sacco - Lyocarni VHI- 85 a probiotické kultury Danisco YO-MIX L. paracasei Lpc37 LYO 10 DCU na vlastnosti fermentovaného salámu. Počáteční rozdíly v počtu buněk se v průběhu zrání zmenšovaly. Nebyly rozdíly v senzorické kvalitě výrobků. (cs)
Title
  • Bioprotektory vo fermentovaných mäsových výrobkách
  • Bioprotektory vo fermentovaných masných výrobcích (cs)
  • Bioprotectors in raw fermented meat products (en)
skos:prefLabel
  • Bioprotektory vo fermentovaných mäsových výrobkách
  • Bioprotektory vo fermentovaných masných výrobcích (cs)
  • Bioprotectors in raw fermented meat products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021130!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 358179
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021130
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermentation; sausages; strters; probiotics; ripening (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [47630D3F44D8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr u Nového Města na Moravě
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků z XXXIX.symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin,
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Staruch, Ladislav
  • Sirotná, Zuzana
  • Dodok, Ladislav
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software