About: Kvalitativné a technologické aspekty výroby fermentovaných mäsových výrobkov     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Startovací kultury používané z technologických důvodů mají současně pozitivní nutričně zdravotní účinek jako probiotika. Proto fermentace, která je jednou z nejstarších konzervačních metod pro masné výrobky, současně zlepšuje organoleptické vlastnosti fermentovaných salámů žádoucím přirozeným procesem.
  • Startovací kultury používané z technologických důvodů mají současně pozitivní nutričně zdravotní účinek jako probiotika. Proto fermentace, která je jednou z nejstarších konzervačních metod pro masné výrobky, současně zlepšuje organoleptické vlastnosti fermentovaných salámů žádoucím přirozeným procesem. (cs)
  • Fermentation is one oldest method saving food. At the same time is this attractively method, because he makes products consumable tastier at the same time is consider consumer in desirable natural process. Starter cultures and probiotics are primary ingredient practically all commercially manufacturing fermented foods. The aim of this project was to objectively compare different types of starter cultures and their influence on quality and safety of fermented meat product. (en)
Title
  • Kvalitativné a technologické aspekty výroby fermentovaných mäsových výrobkov
  • Qualitative and technological conditions of production of fermented meat products (en)
  • Kvalitativní a technologické aspekty výroby fermentovaných masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Kvalitativné a technologické aspekty výroby fermentovaných mäsových výrobkov
  • Qualitative and technological conditions of production of fermented meat products (en)
  • Kvalitativní a technologické aspekty výroby fermentovaných masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00021083!RIV09-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 375984
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00021083
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • starter cultures; fermented meat products; probiotics (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5FFFE532DF9B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena alimentorum,
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Petrová, Michaela
  • Staruch, Ladislav
  • Sirotná, Zuzana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Štátná veterinárná a potravinárská správa SR
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7148-059-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software