Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Analýza obrazu je vhodná metoda pro hodnocení kvality masa a masných výrobků. Jsou diskutovány výhody a nevýhody využití analýzy obrazu. Analýzu obrazu lze použít pro sledování růstu plísní a krystalizace solí na povrchu trvanlivých salámů, oxidace hemových barviv v masných výrobcích, zachování barvy v mělněném mase baleném v atmosféře s přidaným oxidem uhelnatým. Dále má využití pro hodnocení diskolorace kostí. (cs)
- Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and salts crystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages.
- Video image analysis proved to be a suitable method for evaluation the quality of meat and meat products. The advantages and problems of VIA are discussed. Several examples of use of VIA in meat technology are given: monitoring of moulds growth and salts crystallization on dry sausages surface, hem pigments oxidization in meat products, colour stabilization in minced meat using carbon monoxide, meat greening, bones discoloration and reddening of cooked nitrite free sausages. (en)
|
Title
| - Bildanalyse in der Fleischverarbeitung
- Analůýza obrazu v technologii masa (cs)
- Video image analysis in meat technology (en)
|
skos:prefLabel
| - Bildanalyse in der Fleischverarbeitung
- Analůýza obrazu v technologii masa (cs)
- Video image analysis in meat technology (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/08:00021069!RIV09-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/08:00021069
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - VIA; meat; colour; hem pigments (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| - DE - Spolková republika Německo
|
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pipek, Petr
- Staruch, Ladislav
- Bělková, Bo-Anne
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |