Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Metodou SPME/GC/MS bylo testováno třináct moravských vím typu Savignon a jeden vzorek vína Veltlínské zelené. Do vzorku vína Veltlínské zelené byla přidána látka 2-methoxy-3-(2-methylpropyl)-pyrazin (vyráběný pod názvem Fantasia S) v koncentracích od 1 do 50 ng/l. Přijatelnost chuti a vůně vína s přídavkem 2-methoxy-3-(2-methylpropyl)-pyrazinu byla sledována senzorickou analýzou.
- Metodou SPME/GC/MS bylo testováno třináct moravských vím typu Savignon a jeden vzorek vína Veltlínské zelené. Do vzorku vína Veltlínské zelené byla přidána látka 2-methoxy-3-(2-methylpropyl)-pyrazin (vyráběný pod názvem Fantasia S) v koncentracích od 1 do 50 ng/l. Přijatelnost chuti a vůně vína s přídavkem 2-methoxy-3-(2-methylpropyl)-pyrazinu byla sledována senzorickou analýzou. (cs)
- Aroma profiles of thirteen Moravian Sauvignon Blanc wines and one sample of distinct sort of wine Veltlinske zelene were analysed using SPME/GC/MS. In the sample Veltlinske zelene wine was added the artificial aroma mixture Fantasia S (imitation of Sauvignon aroma, concentrations varied from 1 to 50 ng/L) and the sensory acceptance of that samples were tested using sensory analysis. (en)
|
Title
| - Diagnostika přídavku aromatizujících preparátů do vín metodami SPME/GC/MS a senzorické analýzy
- Monitoring of addition of aromatic substances in vine using SPME/GC/MS and sensory analysis (en)
- Diagnostika přídavku aromatizujících preparátů do vín metodami SPME/GC/MS a senzorické analýzy (cs)
|
skos:prefLabel
| - Diagnostika přídavku aromatizujících preparátů do vín metodami SPME/GC/MS a senzorické analýzy
- Monitoring of addition of aromatic substances in vine using SPME/GC/MS and sensory analysis (en)
- Diagnostika přídavku aromatizujících preparátů do vín metodami SPME/GC/MS a senzorické analýzy (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/07:00019246!RIV08-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/07:00019246
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - methoxypyrazin; sensory analysis; SPME/GC/MS; wine (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Rajchl, Aleš
- Čížková, Helena
- Lukešová, Dobromila
- Panovská, Zdenka
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |