Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byl sledován obsah trans-izomerů mastných kyselin v těchto potravinách: rostlinné oleje, emulgované tuky, živočišné tuky a kakaové výrobky (pomazánky, polevy a čokolády na vaření). U jedlých olejů byl až na jeden výrobek obsah trans-izomerů velmi nízký (pod 1 %). Z dvanácti výrobků emulgovaných tuků pouze dva měly obsah trans-izomerů větší než dvě procenta. U kakaových výrobků nejhůře dopadly polevy, kde obsah trans-izomerů byl 25-45 %. Příznivé výsledky byly zjištěny u pomazánek a čokolád.
- Byl sledován obsah trans-izomerů mastných kyselin v těchto potravinách: rostlinné oleje, emulgované tuky, živočišné tuky a kakaové výrobky (pomazánky, polevy a čokolády na vaření). U jedlých olejů byl až na jeden výrobek obsah trans-izomerů velmi nízký (pod 1 %). Z dvanácti výrobků emulgovaných tuků pouze dva měly obsah trans-izomerů větší než dvě procenta. U kakaových výrobků nejhůře dopadly polevy, kde obsah trans-izomerů byl 25-45 %. Příznivé výsledky byly zjištěny u pomazánek a čokolád. (cs)
- Trans-izomers content was studied at these products: vegetable oils, emulsified fats, animal fats and cocoa products (spreads, cocoa icings and chocolates). Except one sample the content of trans-izomers was below 1 % w/w. Two products of twelve of emulsified fats had the content of trans-izomers above 2 % w/w. The worst results were observed at cocoa icings where the content of trans-izomers was between 25 - 40 % w/w. Good results were observed at cocoa spreads and at chocolates. (en)
|
Title
| - Obsah trans-izomerů mastných kyselin ve vybraných potravinách
- Obsah trans-izomerů mastných kyselin ve vybraných potravinách (cs)
- Trans-izomers content of fatty acids in select foodstuff (en)
|
skos:prefLabel
| - Obsah trans-izomerů mastných kyselin ve vybraných potravinách
- Obsah trans-izomerů mastných kyselin ve vybraných potravinách (cs)
- Trans-izomers content of fatty acids in select foodstuff (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/07:00019234!RIV08-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/07:00019234
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - trans-izomers; vegetable oils; emulsified fats; cocoa products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek z XLV. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Filip, Vladimír
- Šmidrkal, Jan
- Poláková, Věra
- Zárubová, Markéta
- Pokorná, Iveta
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - UNILEVER ČR, spol. s r. o.
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |