Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Rozhoduje celkové složení tuku
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Fatty acids composition of fat spreads, margarines and butter fat was determined
(en)
Bylo stanoveno složení mastných kyselin roztíratelných tuků, margarinů a másla
Bylo stanoveno složení mastných kyselin roztíratelných tuků, margarinů a másla
(cs)
Title
Rozhoduje celkové složení tuku
Rozhoduje celkové složení tuku
(cs)
The composition of fats is important
(en)
skos:prefLabel
Rozhoduje celkové složení tuku
Rozhoduje celkové složení tuku
(cs)
The composition of fats is important
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/07:00019218!RIV08-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
130-133
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2008
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
448443
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/07:00019218
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Fatty acids composition; fat spreads; margarines; butter
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
margarines
Fatty acids composition
fat spreads
butter
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[7BC5C7885482]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2007
http://linked.open...v/svazekPeriodika
62
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Brát, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1211-846X
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Rozhoduje celkové složení tuku
Rozhoduje celkové složení tuku
Rozhoduje celkové složení tuku
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 78 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software