Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Blood proteins, globin and plasma have a positive effect on texture of meat products especially of those ones that are consumed after heating. These products are more juicy as products with soya isolates. (en)
- Blutproteine, Globin und Blutplasma, üben einen positiven Einfluss auf die Textur von geprüften Fleischerzeugnissen, vor allem bei denen, die nach Erwärmung konsumiert werden. Die Erzeugnisse mit Blutproteinen wurden saftiger als die Kontrollproben mit Sojaisolat.
- Krevní bílkoviny mají příznivý vliv na texturu hodnocených tepelně opracovaných masných výrobků, a to zejména výrobků určených ke konzumaci po ohřevu. Výrobky s krevními bílkovinami jsou také šťavnatější než výrobky se sójovým izolátem, protože krevní plazmou a globinem je navázán vyšší podíl přidané vody, která se neuvolní ani během záhřevu. Na základě naměřených údajů lze použití krevních bílkovin do tepelně opracovaných masných výrobků doporučit. (cs)
|
Title
| - Blutproteine und die Textur von Wurst.
- Blood proteins and die texture of meat products (en)
- Krevní bílkoviny a textura masných výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Blutproteine und die Textur von Wurst.
- Blood proteins and die texture of meat products (en)
- Krevní bílkoviny a textura masných výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/07:00019079!RIV08-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/07:00019079
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Blood proteins; texture; meat products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| - DE - Spolková republika Německo
|
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pipek, Petr
- Jeleníková, Jarmila
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |