About: Znamená iridescence zkažené maso?     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U čerstvého masa i masných výrobků se někdy objevuje zajímavý optický jev, kdy povrch na řezu mění svoji barvu. Většina spotřebitelů i řada odborníků si nedovedou vysvětlit příčinu tohoto efektu a domnívají se, že jde o mikrobiální zkázu, a proto takové maso odmítají. Byl sledován výskyt u vybraných masných výrobků
  • U čerstvého masa i masných výrobků se někdy objevuje zajímavý optický jev, kdy povrch na řezu mění svoji barvu. Většina spotřebitelů i řada odborníků si nedovedou vysvětlit příčinu tohoto efektu a domnívají se, že jde o mikrobiální zkázu, a proto takové maso odmítají. Byl sledován výskyt u vybraných masných výrobků (cs)
  • An interesting optical effect can be observed at fresh meat and meat products ? surface changes its colour in dependence on angle of observation. Most consumers and many specialists are not able to explain cause of this effect and suppose that it is result of microbial spoilage. From this reason they refuse such products. The occurrence of this effect was studied on several home products during the exposition to air. (en)
Title
  • Znamená iridescence zkažené maso?
  • Iridescence of meat is not spoilage. (en)
  • Znamená iridescence zkažené maso? (cs)
skos:prefLabel
  • Znamená iridescence zkažené maso?
  • Iridescence of meat is not spoilage. (en)
  • Znamená iridescence zkažené maso? (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00022537!RIV10-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 510251
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00022537
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • iridescence; meat; spoilage. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E198DFC87892]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 17
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Vymětalová, Veronika
  • Šikulová, Markéta
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software