Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Kvalitu ovplyvňují zmysly
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Jsou diskutovány cesty vedoucí k hodnocení kvality potravin. Hlavním faktorem jsou informace ze smyslového vnímání.
Jsou diskutovány cesty vedoucí k hodnocení kvality potravin. Hlavním faktorem jsou informace ze smyslového vnímání.
(cs)
The food quality is mainly based on quality as perceived by human senses. Ways of the sensory perceiving is discussed.
(en)
Title
Kvalitu ovplyvňují zmysly
Kvalita je ovlivněná smysly
(cs)
Quality is affected by human senses
(en)
skos:prefLabel
Kvalitu ovplyvňují zmysly
Kvalita je ovlivněná smysly
(cs)
Quality is affected by human senses
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/06:00017932!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
1-2; 45
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
482711
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/06:00017932
http://linked.open...riv/jazykVysledku
sla - slovenština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory perception; foods; food quality
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
food quality
foods
sensory perception
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[BD727C2100DB]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
HoReCa
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...v/svazekPeriodika
3
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Príbela, Alexander
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
issn
1336-4332
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Kvalitu ovplyvňují zmysly
Kvalitu ovplyvňují zmysly
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software