About: Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The ultrafiltration of pasteurised egg white was carried and the dry matter content and proteine content of retentate samples was determined. Foaming capacity and foam stability were calculated. The ratio of the protein to dry matter in samples was 0.93+/-0.03. The highes foaming capacity and foam stability were obtained with dry matter content 14.4+/-0.2 %. (en)
  • Byla provedena ultrafiltrace pasterovaných vaječných bílků a byla sledována sušina a obsah bílkovin a retentátu, který byl podroben šlehání. Z nalezených hodnot byla vypočtena kapacita tvorby pěny a její stabilita. Poměr bílkovin k sušině byl 0.93+/-0.03. Nejvyšší schopnost tvořit pěnu a nejvyšší stabilita pěny odpovídala obsahu sušiny 14.4+/-0.2 %.
  • Byla provedena ultrafiltrace pasterovaných vaječných bílků a byla sledována sušina a obsah bílkovin a retentátu, který byl podroben šlehání. Z nalezených hodnot byla vypočtena kapacita tvorby pěny a její stabilita. Poměr bílkovin k sušině byl 0.93+/-0.03. Nejvyšší schopnost tvořit pěnu a nejvyšší stabilita pěny odpovídala obsahu sušiny 14.4+/-0.2 %. (cs)
Title
  • Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací
  • Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací (cs)
  • Function properties of ultrafiltrated egg white (en)
skos:prefLabel
  • Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací
  • Funkční vlastnosti bílku upraveného ultrafiltrací (cs)
  • Function properties of ultrafiltrated egg white (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00017882!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 389-393
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 476520
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00017882
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • functional properties of egg; egg white; ultrafiltration; foaming capacity; foam stability (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2A90B297F0EC]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Míková, Kamila
  • Lomakina, Kateryna
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software