Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V této studii byla testována antifungální, antiklostridiální aktivita a produkce bakteriocinu u (11) vybraných kmenů Lb. paracasei. Všechny kmeny byly izolovány z českých a dánských polotvrdých sýrů během zrání. Všechny izoláty inhibovaly některý z (15) kmenu Clostridium sp. ale pouze u čtyř kmenů byl inhibiční účinek způsoben látkou bílkovinné povahy.
- V této studii byla testována antifungální, antiklostridiální aktivita a produkce bakteriocinu u (11) vybraných kmenů Lb. paracasei. Všechny kmeny byly izolovány z českých a dánských polotvrdých sýrů během zrání. Všechny izoláty inhibovaly některý z (15) kmenu Clostridium sp. ale pouze u čtyř kmenů byl inhibiční účinek způsoben látkou bílkovinné povahy. (cs)
- In this study, the antifungal, anticlostridial activity and bacteriocin production, of selected (11) Lactobacillus paracasei strains, were tested. All lactobacilli were isolated from Czech or Danish semi-hard cheeses during ripening. All isolates showed a certain inhibition against all 15 Clostridium sp., but for only four of them, the inhibitory effect could be dedicated to bacteriocin-like substance. (en)
|
Title
| - Antimikrobiální aktivita Lactobacillus paracasei izolovaných z polotvrdých sýrů
- Antimikrobiální aktivita Lactobacillus paracasei izolovaných z polotvrdých sýrů (cs)
- Antimicrobial activity of Lactobacillus paracasei isolated from semi-hard cheese (en)
|
skos:prefLabel
| - Antimikrobiální aktivita Lactobacillus paracasei izolovaných z polotvrdých sýrů
- Antimikrobiální aktivita Lactobacillus paracasei izolovaných z polotvrdých sýrů (cs)
- Antimicrobial activity of Lactobacillus paracasei isolated from semi-hard cheese (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/06:00017858!RIV07-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/06:00017858
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lactobacillus; clostridium; cheese (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Celostátní přehlídky sýrů - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Chumchalová, Jana
- Tůma, Štěpán
- Vogensen, Finn Kvist
- Ardo, Ylva
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |