About: Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin Kmeny rodu Lactobacillus (124) izolované ze surovin a majonézových výrobků byly charakterizovány na základě vybraných fenotypických znaků. 14 kmenů vybraných na základě metabolismu a původu byly identifikovány pomocí API-50CH systemu jako Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei a Lb. casei. Předběžná zařazení kmenů do rodu Lactobacillus bylo potvrzeno pomocí metody FISH.
  • Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin Kmeny rodu Lactobacillus (124) izolované ze surovin a majonézových výrobků byly charakterizovány na základě vybraných fenotypických znaků. 14 kmenů vybraných na základě metabolismu a původu byly identifikovány pomocí API-50CH systemu jako Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei a Lb. casei. Předběžná zařazení kmenů do rodu Lactobacillus bylo potvrzeno pomocí metody FISH. (cs)
  • Strains of genus Lactobacillus (124) isolated from raw materials and mayonnaise-based products were characterized by selected phenotypic criteria. A group of 14 strains selected under metabolism and origin was further characterized using the API-50CH system. Strains were identified by API 50-CH as Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei and Lb. casei. Preliminary classification into genus Lactobacillus was proven by a genus-specific probe using FISH. (en)
Title
  • Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.
  • Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin. (cs)
  • Application of FISH method for identificatin of lactobacilli from mayonnaise-based products and raw materials. (en)
skos:prefLabel
  • Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.
  • Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin. (cs)
  • Application of FISH method for identificatin of lactobacilli from mayonnaise-based products and raw materials. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00017848!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 240-245
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 465669
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00017848
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lactobacillus; mayonnaise; FISH method (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C89A16A6EF2C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Míková, Kamila
  • Fialová, Jana
  • Chumchalová, Jana
  • Navrátilová, Jiřina
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-7080-620-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software