Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin Kmeny rodu Lactobacillus (124) izolované ze surovin a majonézových výrobků byly charakterizovány na základě vybraných fenotypických znaků. 14 kmenů vybraných na základě metabolismu a původu byly identifikovány pomocí API-50CH systemu jako Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei a Lb. casei. Předběžná zařazení kmenů do rodu Lactobacillus bylo potvrzeno pomocí metody FISH.
- Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin Kmeny rodu Lactobacillus (124) izolované ze surovin a majonézových výrobků byly charakterizovány na základě vybraných fenotypických znaků. 14 kmenů vybraných na základě metabolismu a původu byly identifikovány pomocí API-50CH systemu jako Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei a Lb. casei. Předběžná zařazení kmenů do rodu Lactobacillus bylo potvrzeno pomocí metody FISH. (cs)
- Strains of genus Lactobacillus (124) isolated from raw materials and mayonnaise-based products were characterized by selected phenotypic criteria. A group of 14 strains selected under metabolism and origin was further characterized using the API-50CH system. Strains were identified by API 50-CH as Lactobacillus plantarum, Lb. pentosus, Lb. rhamnosus, Lb. sakei and Lb. casei. Preliminary classification into genus Lactobacillus was proven by a genus-specific probe using FISH. (en)
|
Title
| - Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.
- Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin. (cs)
- Application of FISH method for identificatin of lactobacilli from mayonnaise-based products and raw materials. (en)
|
skos:prefLabel
| - Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin.
- Aplikace metody FISH pro identifikaci laktobacilů z majonézových výrobků a surovin. (cs)
- Application of FISH method for identificatin of lactobacilli from mayonnaise-based products and raw materials. (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/06:00017848!RIV07-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/06:00017848
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Lactobacillus; mayonnaise; FISH method (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Celostátní přehlídky sýrů - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Míková, Kamila
- Fialová, Jana
- Chumchalová, Jana
- Navrátilová, Jiřina
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |