About: Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Three types of structured fats were prepared by total catalytic hydrogenation and alkaline transesterification. The molar ratio of the medium chain length and long chain length was 1.8:1. Structured fats differed in contend of stearic, palmitic and behenic acid. Model fat blend were prepared of these structured fats by mixing with low erucic rapeseed oil and than these blends were crystallized in laboratory votator and their physical properties were measured. (en)
  • Pomocí totální hydrogenace a alkalicky katalyzované transesterifikace byly připraveny tři typy strukturních tuků, které měly molární poměr středně dlouhých a dlouhých mastných kyselin 1,8:1. Jednotlivé strukturní tuky se lišily v obsahu kyseliny palmitové, stearové, arachové a behenové. Z těchto strukturních tuků byly následně za definovaných podmínek připraveny modelové tukové násady a sledovány jejich reologické a další fyzikální vlastnosti.
  • Pomocí totální hydrogenace a alkalicky katalyzované transesterifikace byly připraveny tři typy strukturních tuků, které měly molární poměr středně dlouhých a dlouhých mastných kyselin 1,8:1. Jednotlivé strukturní tuky se lišily v obsahu kyseliny palmitové, stearové, arachové a behenové. Z těchto strukturních tuků byly následně za definovaných podmínek připraveny modelové tukové násady a sledovány jejich reologické a další fyzikální vlastnosti. (cs)
Title
  • Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad
  • Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad (cs)
  • Influence of the chain length of the fatty acids of structured fat on the properties of model fat blends (en)
skos:prefLabel
  • Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad
  • Vliv délky řetězce mastných kyselin strukturních tuků na vlastnosti modelových tukových násad (cs)
  • Influence of the chain length of the fatty acids of structured fat on the properties of model fat blends (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00017777!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 31-39
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 506388
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00017777
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • structured fat; totally hydrogenation; randomization; rheology; crystallization (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FB3F1F83AD21]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Liptovský Ján, Slovensko
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Bratislava
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník 44. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filip, Vladimír
  • Šmidrkal, Jan
  • Zárubová, Markéta
  • Piska, Ivo
  • Kšandová, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Palma Tumys a.s.
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-97-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software