About: Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Chnages occurring during frying of Vienna cutlets were compared with use of pan fraying, deep fat frying, frying in a conventional oven, frying in a convectomat. The last two procedures were preferable, especially with use of special frying fat. (en)
  • Byly srovnány změny tuků při smažení obalovaných řízků na pánvi, ve fritéze, v konvenční troubě a v konvektomatu; poslední dvě metody byly vhodnější, zvláště za použití speciálního tuku.
  • Byly srovnány změny tuků při smažení obalovaných řízků na pánvi, ve fritéze, v konvenční troubě a v konvektomatu; poslední dvě metody byly vhodnější, zvláště za použití speciálního tuku. (cs)
Title
  • Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků
  • Nutritional and sensory aspects for the preparation of battered Vienna cutlets with use of various fats (en)
  • Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků (cs)
skos:prefLabel
  • Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků
  • Nutritional and sensory aspects for the preparation of battered Vienna cutlets with use of various fats (en)
  • Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00016099!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 35-40
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 533612
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00016099
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Vienna cutlets; frying; frying fats; frying equipment (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [12AE22EC8EE3]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Strážnice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XLIII.mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, Jan
  • Brát, Jiří
  • Panovská, Zdenka
  • Parkányiová, Jana
  • Sahánek, M.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-46-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software