Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Chnages occurring during frying of Vienna cutlets were compared with use of pan fraying, deep fat frying, frying in a conventional oven, frying in a convectomat. The last two procedures were preferable, especially with use of special frying fat. (en)
- Byly srovnány změny tuků při smažení obalovaných řízků na pánvi, ve fritéze, v konvenční troubě a v konvektomatu; poslední dvě metody byly vhodnější, zvláště za použití speciálního tuku.
- Byly srovnány změny tuků při smažení obalovaných řízků na pánvi, ve fritéze, v konvenční troubě a v konvektomatu; poslední dvě metody byly vhodnější, zvláště za použití speciálního tuku. (cs)
|
Title
| - Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků
- Nutritional and sensory aspects for the preparation of battered Vienna cutlets with use of various fats (en)
- Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků
- Nutritional and sensory aspects for the preparation of battered Vienna cutlets with use of various fats (en)
- Nutriční a senzorické aspekty přípravy obalovaných řízků za použití různých tuků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/05:00016099!RIV06-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/05:00016099
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Vienna cutlets; frying; frying fats; frying equipment (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek z XLIII.mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorný, Jan
- Brát, Jiří
- Panovská, Zdenka
- Parkányiová, Jana
- Sahánek, M.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká společnost chemická
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |