Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Are the foods of natural origin always healthy
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Jsou potraviny přírodního původu vždy zdravé?
(cs)
Food may under certain circumstances contain various natural toxic components
Food may under certain circumstances contain various natural toxic components
(en)
Title
Are the foods of natural origin always healthy
Jsou potraviny přírodního původu vždy zdravé?
(cs)
Are the foods of natural origin always healthy
(en)
skos:prefLabel
Are the foods of natural origin always healthy
Jsou potraviny přírodního původu vždy zdravé?
(cs)
Are the foods of natural origin always healthy
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015975!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
54-57
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Botek, Petr
Hajšlová, Jana
Schulzová, Věra
Lojza, Jaromír
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
513049
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015975
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
food; natural toxins; healthy
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
food
natural toxins
healthy
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[C7268BE83552]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Chemické listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...v/svazekPeriodika
99
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Hajšlová, Jana
Schulzová, Věra
Lojza, Jaromír
Botek, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
issn
0009-2770
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Are the foods of natural origin always healthy
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software