Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
(en)
Složení mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích a jeho význam pro lidskou výživu
(cs)
Title
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
(en)
Složení mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích a jeho význam pro lidskou výživu
(cs)
skos:prefLabel
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
Fatty Acids Composition of Selected Food Products and its Nutritional Impact
(en)
Složení mastných kyselin ve vybraných potravinářských výrobcích a jeho význam pro lidskou výživu
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015811!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
Hanzlík, Pavel
Doležal, Marek
http://linked.open.../riv/druhVysledku
O - Ostatní výsledky nezařaditelné do žádného z výše uvedených druhů výsledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
521442
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015811
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Fatty acid composition; food products; nutritional impact
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
food products
Fatty acid composition
nutritional impact
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[4C7D6BCB603D]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Doležal, Marek
Brát, Jiří
Hanzlík, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software