About: Vznik antioxidantů z biacetylu a vybraných aminokyselin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Among reactive dicarbonyls and hydroxycarbonyls products of sugar fragmentation, biacetyl can act as an efficient precursor of reducing compounds in the presence of various amino acids. Reactions of biacetyl with 30 amino acids were studied and 2 reducing compounds were identified as quinones and corresponding diphenols, respectively. (en)
  • Biacetyl, jeden z reaktivních dikarbonylových a hydroxykarbonylových produktů Maillardovy reakce, může působit jako účinný prekurzor vzniku redukujících látek. Reakce biacetylu s 30 aminokyselinami byly studovány a 2 redukující produkty byly identifikovány. Jednalo se o chinony a odpovídající difenoly.
  • Biacetyl, jeden z reaktivních dikarbonylových a hydroxykarbonylových produktů Maillardovy reakce, může působit jako účinný prekurzor vzniku redukujících látek. Reakce biacetylu s 30 aminokyselinami byly studovány a 2 redukující produkty byly identifikovány. Jednalo se o chinony a odpovídající difenoly. (cs)
Title
  • Vznik antioxidantů z biacetylu a vybraných aminokyselin
  • Vznik antioxidantů z biacetylu a vybraných aminokyselin (cs)
  • Formation of antioxidants from biacetyl and selected amino acids (en)
skos:prefLabel
  • Vznik antioxidantů z biacetylu a vybraných aminokyselin
  • Vznik antioxidantů z biacetylu a vybraných aminokyselin (cs)
  • Formation of antioxidants from biacetyl and selected amino acids (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00015694!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 551170
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00015694
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Maillard reaction; biacetyl; antioxidants; amino acids (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CDD763B01ADB]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Cejpek, Karel
  • Velíšek, Jan
  • Jarolímová, Lucie
  • Hermanová, Krista
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software