Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Porovnání faktorů ovlivňujíích chuť a vůni hořčice
(cs)
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
(en)
Title
Porovnání faktorů ovlivňujíích chuť a vůni hořčice
(cs)
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
(en)
skos:prefLabel
Porovnání faktorů ovlivňujíích chuť a vůni hořčice
(cs)
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
Comparison of factors affecting the flavour of mustard seasoning
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015508!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Voldřich, Michal
Ševčík, Rudolf
Čížková, Helena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
O - Ostatní výsledky nezařaditelné do žádného z výše uvedených druhů výsledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
515868
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015508
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
hořčice; faktory ovlivňující chuť a vůni
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
faktory ovlivňující chuť a vůni
hořčice
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[F4154C87C8C2]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Smutný, Petr
Voldřich, Michal
Ševčík, Rudolf
Čížková, Helena
Šurkovská, Marika
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software