Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Poznatky z anatómia a fyziológie zmyslových orgánov významných pri hodnotení
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Poznatky z anatomie a fyziologie smyslových orgánů významných při hodnocení
(cs)
The importance of visual, odour, smell, taste, and trigeminal sense for the assessment of sensory quality of wine is discussed.
The importance of visual, odour, smell, taste, and trigeminal sense for the assessment of sensory quality of wine is discussed.
(en)
Title
Poznatky z anatómia a fyziológie zmyslových orgánov významných pri hodnotení
Anatomy and physiology of sense receptors important for food assessment
(en)
Poznatky z anatomie a fyziologie smyslových orgánů významných při hodnocení
(cs)
skos:prefLabel
Poznatky z anatómia a fyziológie zmyslových orgánov významných pri hodnotení
Anatomy and physiology of sense receptors important for food assessment
(en)
Poznatky z anatomie a fyziologie smyslových orgánů významných při hodnocení
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/04:00013115!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
115-117
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
3
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2005
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
581000
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/04:00013115
http://linked.open...riv/jazykVysledku
sla - slovenština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
visual;odour;smell;taste;trigeminal sense;assessment of sensory quality;wine
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
assessment of sensory quality
trigeminal sense
visual
taste
wine
odour
smell
http://linked.open...odStatuVydavatele
SK - Slovenská republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[B2DB5E911CB7]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Vinič a víno
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2004
http://linked.open...v/svazekPeriodika
1
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
issn
1335-1714
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software