Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
The nature of onion pinking and garlic greening
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Je diskutována úloha S-substituovaných cysteinových derivátů na tvorbu zbarvení cibulové zeleniny během zpracování
(cs)
Discussed was the role of S-substituted cysteine derivatives in production of colour of alliaceous vegetables during processing.
Discussed was the role of S-substituted cysteine derivatives in production of colour of alliaceous vegetables during processing.
(en)
Title
Princip růžovění cibule a zelenání česneku
(cs)
The nature of onion pinking and garlic greening
The nature of onion pinking and garlic greening
(en)
skos:prefLabel
Princip růžovění cibule a zelenání česneku
(cs)
The nature of onion pinking and garlic greening
The nature of onion pinking and garlic greening
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/04:00013098!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
109-112
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(OC 919.10)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
Special
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2005
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Kubec, Roman
Velíšek, Jan
Hrbáčová, Marcela
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
575487
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/04:00013098
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Garlic greening;onion pinking
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Garlic greening
onion pinking
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[277BF47DE46B]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Czech Journal of Food Science
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/OC%20919.10
http://linked.open...UplatneniVysledku
2004
http://linked.open...v/svazekPeriodika
22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Kubec, Roman
Velíšek, Jan
Musah, R. A.
Hrbáčová, Marcela
issn
1212-1800
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software