Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Natural toxins in food crops and their changes during processing
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Přírodní toxiny v zemědělských plodinách a jejich změny v průběhu zpracování
(cs)
Natural toxins, occurrence in food crops, their levels can be changed during processing.
Natural toxins, occurrence in food crops, their levels can be changed during processing.
(en)
Title
Natural toxins in food crops and their changes during processing
Natural toxins in food crops and their changes during processing
(en)
Přírodní toxiny v zemědělských plodinách a jejich změny v průběhu zpracování
(cs)
skos:prefLabel
Natural toxins in food crops and their changes during processing
Natural toxins in food crops and their changes during processing
(en)
Přírodní toxiny v zemědělských plodinách a jejich změny v průběhu zpracování
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/04:00013073!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
29-34
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
Special
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2005
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Botek, Petr
Hajšlová, Jana
Schulzová, Věra
Lojza, Jaromír
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
575484
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/04:00013073
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
natural toxins;plant secondary metabolites;food poisoning
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
food poisoning
plant secondary metabolites
natural toxins
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[D4D40AEFDF7E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Czech Journal of Food Science
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2004
http://linked.open...v/svazekPeriodika
22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Hajšlová, Jana
Schulzová, Věra
Lojza, Jaromír
Botek, Petr
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
issn
1212-1800
number of pages
6
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software