About: Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byla stanovena výživová a senzorická hodnota mražených krémů a zmrzlin z tržní sítě ČR
  • Byla stanovena výživová a senzorická hodnota mražených krémů a zmrzlin z tržní sítě ČR (cs)
  • The analyses of ten ice creams with vanilla flavour and their nutritive and sensory evaluation were made. Sensory quality was evaluated, with exception of one sample, as average. The dry mater and fat content were, in almost cases, in accordance with regulation No. 77/2003 Sb. The coconut fat was used in nine samples. The usage of coconut fat is negative from the nutrition point. (en)
Title
  • Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin
  • Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin (cs)
  • Nutritive and sensory value of ice creams (en)
skos:prefLabel
  • Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin
  • Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin (cs)
  • Nutritive and sensory value of ice creams (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/04:00013065!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 160-162
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 594562
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/04:00013065
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • ice cream;nutritive and sensory quality;fat content (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [77C886B6A617]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výsledky přehlídek a sborník přednášek seminář Mléko a sýry 2004
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Doležal, Marek
  • Šedivá, Alena
  • Panovská, Zdenka
  • Hanzlík, Pavel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-42
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software