Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The attraction of glucose esters with fatty acids lies in their non-toxicity, facile biodegradability and possibility of production from renewable resources. This paper deals with the synthesis of these compounds, their physical-chemical properties as well as their inhibition efficiency against Bacillus cereus. (en)
- Atraktivita esterů glukosy s mastnými kyselinami, co by potenciálních potravinářských konzervantů, spočívá v jejich netoxicitě, snadné biologické odbouratelnosti a možnosti výroby z obnovitelných surovin. Tato práce se zabývá přípravou těchto látek, jejich fyzikálně chemickými vlastnostmi a inhibiční účinností vůči druhu Bacillus cereus.
- Atraktivita esterů glukosy s mastnými kyselinami, co by potenciálních potravinářských konzervantů, spočívá v jejich netoxicitě, snadné biologické odbouratelnosti a možnosti výroby z obnovitelných surovin. Tato práce se zabývá přípravou těchto látek, jejich fyzikálně chemickými vlastnostmi a inhibiční účinností vůči druhu Bacillus cereus. (cs)
|
Title
| - Příprava a vlastnosti esterů glukosy a mastných kyselin, perspektivních potravinových aditiv
- Příprava a vlastnosti esterů glukosy a mastných kyselin, perspektivních potravinových aditiv (cs)
- Synthesis and properties of glucose esters with fatty acids, prospective food additives (en)
|
skos:prefLabel
| - Příprava a vlastnosti esterů glukosy a mastných kyselin, perspektivních potravinových aditiv
- Příprava a vlastnosti esterů glukosy a mastných kyselin, perspektivních potravinových aditiv (cs)
- Synthesis and properties of glucose esters with fatty acids, prospective food additives (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/04:00013008!RIV/2005/GA0/223305/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/04:00013008
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - acylglucoses;6-O-acyl-D-glucoses;glucose esters;sugar esters;critical micelle concentration;surface aging;antimicrobial properties;inhibition efficiency (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XLII. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Filip, Vladimír
- Šmidrkal, Jan
- Bartošová, Eva
- Prekop, Jiří
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká chemická společnost
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |