About: Properties and crystallization of fat blends     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byly sledovány fyzikální vlastnosti strukturních tuků na bázi plně ztužených tuků přeesterifikovaných s plně ztuženým kokosovým tukem. Body tání, body tuhnutí, statická mez toku a statická mez toku dle Haightona tukových násad se zvyšovaly s koncentrací i s typem použitého strukturního tuku.
  • Byly sledovány fyzikální vlastnosti strukturních tuků na bázi plně ztužených tuků přeesterifikovaných s plně ztuženým kokosovým tukem. Body tání, body tuhnutí, statická mez toku a statická mez toku dle Haightona tukových násad se zvyšovaly s koncentrací i s typem použitého strukturního tuku. (cs)
  • Physical properties of structured fats on the base of fully hydrogenated fats transesterified with fully hydrogenated coconut oil were observed. Melting points, solidification points, statical yield stress, statical yield stress by Haighton of fat blends increased with increasing concentration and type of structured fat. (en)
Title
  • Properties and crystallization of fat blends (en)
  • Vlastnosti a krystalizace tukových násad (cs)
  • Vlastnosti a krystalizace tukových násad
skos:prefLabel
  • Properties and crystallization of fat blends (en)
  • Vlastnosti a krystalizace tukových násad (cs)
  • Vlastnosti a krystalizace tukových násad
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/04:00012925!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 83-92
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 592583
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/04:00012925
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • yield stress;yield stress by Haighton;structured fat;cooling conditions;crystalline modification (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F039E999193F]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Stachy
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XLII. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filip, Vladimír
  • Šmidrkal, Jan
  • Zárubová, Markéta
  • Piska, Ivo
  • Loužecký, Tomáš
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká chemická společnost
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-41-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software