About: Detection and partial characterization of lactic acid bacteria in eidam cheese.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The changes in the count of viable lactococci, mesophilic and thermophilic lactobacilli during the ripening period of Edam cheese (20 weeks at 12-14oC) were evaluated. From 137 Lactobacillus sp. strains isolated from the later stages of ripening 61 of them showed a certain antibacterial activity against Lactobacillus helveticus CH1 and 6 of them antifungal activity against Fusarium proliferatum. (en)
  • Byly zhodnoceny změny v počtech laktokoků, mezofilních a termofilních laktobacilů v průběhu 20 týdnů zrání sýra Eidam při teplotě 12-14oC. Ze 137 kmenů rodu Lactobacillus izolovaných v pozdějších fázích zrání 61 vykazovalo určitou antibakteriální aktivitu vůči Lactobacillus helveticus CH1, 6 antifungální aktivitu vůči Fusarium proliferatum.
  • Byly zhodnoceny změny v počtech laktokoků, mezofilních a termofilních laktobacilů v průběhu 20 týdnů zrání sýra Eidam při teplotě 12-14oC. Ze 137 kmenů rodu Lactobacillus izolovaných v pozdějších fázích zrání 61 vykazovalo určitou antibakteriální aktivitu vůči Lactobacillus helveticus CH1, 6 antifungální aktivitu vůči Fusarium proliferatum. (cs)
Title
  • Detection and partial characterization of lactic acid bacteria in eidam cheese. (en)
  • Detekce a částečná charakteristika bakterií mléčného kvašení vyskytujících se v sýrech eidamského typu.
  • Detekce a částečná charakteristika bakterií mléčného kvašení vyskytujících se v sýrech eidamského typu. (cs)
skos:prefLabel
  • Detection and partial characterization of lactic acid bacteria in eidam cheese. (en)
  • Detekce a částečná charakteristika bakterií mléčného kvašení vyskytujících se v sýrech eidamského typu.
  • Detekce a částečná charakteristika bakterií mléčného kvašení vyskytujících se v sýrech eidamského typu. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/04:00012760!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 205;210
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 559997
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/04:00012760
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lactococci,;actobacilli;Edam cheese;antimicrobial activity (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9632D5DA93F1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek semináře %22Mléko a sýry 2004%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Chumchalová, Jana
  • Tůma, Štěpán
  • Giesová, Markéta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-42
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software