About: Role of fragmentation products of sugars in the Maillard reaction     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Decomposition products of sugras (aldoses and ketose) arising under various reaction conditions were analyzed. The major analyzed compounds were dicarbonyls and corresponding glycosuloses. (en)
  • Byly analyzovány rozkladné produkty cukrů (aldos, ketos) vzniklé za různých podmínek. Zejména se jednalo o jednoduché dikarbonylové sloučeniny a příslušné glykosulosy.
Title
  • Role of fragmentation products of sugars in the Maillard reaction (en)
  • Úloha produktů fragmentace sacharidů při vzniku barevných látek v Maillardově reakci
  • Úloha produktů fragmentace sacharidů při vzniku barevných látek v Maillardově reakci (cs)
skos:prefLabel
  • Role of fragmentation products of sugars in the Maillard reaction (en)
  • Úloha produktů fragmentace sacharidů při vzniku barevných látek v Maillardově reakci
  • Úloha produktů fragmentace sacharidů při vzniku barevných látek v Maillardově reakci (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008796!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 169-172
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 631953
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008796
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sugar fragmentation, Maillard reaction, dicarbonyls, glycosuloses (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D24381CEFFA5]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Cejpek, Karel
  • Velíšek, Jan
  • Jarolímová, Lucie
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-6-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software