About: Shelf-life of meat and meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Přehledový článe: Zdravotní nezávadnost závisí na zamezení kontaminace, odstranění mikrooganismů a vytvoření podmínek nevhodných pro jejich růst. Odstranění mikrooganismů z masných výrobků tepelným zákrokem je třeba hodnotit pomocí pasteračního účinku. Zvýšení jistoty, že nedojde k náhodnému porušení stability masných výrobků se přidávají mléčnany nebo bakteriociny. Přidávané preparáíty (zejména bateriociny je třeba správně deklarovat. Je uveden ekonomický rozbor použití konzervačních aditiv
  • Survey paper. Food safety depends on the exclusion of microbial contamination, avoiding of micro organisms from the food and on the condition prohibiting the microbial growth. Heat inhibition of microbes in the meat products should be evaluated by the calculation of pasteurization effect. To increase the security, that no occasional fault breaks the meat product stability the lactates or/and bacteriocines are added to meat products. Used additives (especially bacteriocines) must be exactly labelled. Economical analyses of the use od preservatives is appended. (en)
Title
  • Shelf-life of meat and meat products (en)
  • Údržnost masa a masných výrobků
  • Údržnost masa a masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Shelf-life of meat and meat products (en)
  • Údržnost masa a masných výrobků
  • Údržnost masa a masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008493!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 5-7
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004), Z(MSM 223300005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 631898
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008493
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • samoúdržnost, aditiva, hygiena, mléčnany, bakteriociny (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9ECCA83350A7]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvalita potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 3
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Brychta, J.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1213-6859
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 117 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software