About: Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U vzorků jogurtů skladovaných při 4°C a 15°C byl sledován konvenční agarovou technikou za použití MRS agaru o pH 5,4 a metodou Petrifilm destiček celkový počet laktobacilů. Pro sledování rodu Lactobacillus lze použít obě testované metody.
  • Conventional agar method (MRS agar, pH 5.4) was compared with ready-to-use Petrifilm plating for detection of lactobacilli in commercial yoghurt samples stored at 4°C and 15°C. Both methods can be used for detection of lactobacilli viability. (en)
Title
  • Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů
  • Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů (cs)
  • Lactobacilli detection by conventional agar plate technique and by petrifilm plates in yoghurts (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů
  • Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů (cs)
  • Lactobacilli detection by conventional agar plate technique and by petrifilm plates in yoghurts (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008426!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 21-26
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 76
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 628587
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008426
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lactobacillus; yoghurt; Petrifilm plate (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [AFD764E51F22]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 27
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Míková, Kamila
  • Chumchalová, Jana
  • Hrůšová, Ilona
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1212-950X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software