About: Antifungal activity ofLactobacillus rhamnosus VT1 strain     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo zjisti vliv inhibiční účinky bakteriemi mléčného kvašení izolované z tatarky a pšeničného kvásku na růst Aspergillus flavus NRRL 1290. Také byl sledován vliv nutričních látek na antifungální vlastnosti kmenů.
  • The aim of the study was to determine the inhibitory effect of lactic acid bacteria that originate from the tartar sauce and sourdough on the growth Aspergillus flavus NRRL 1290. The effect of nutrients addition on antifungal properties of tested strains was studied as well. (en)
Title
  • Antifungal activity ofLactobacillus rhamnosus VT1 strain (en)
  • Inhibice růstu toxinogenních plísní bakteriemi mléčného kvašení - sborník
  • Inhibice růstu toxinogenních plísní bakteriemi mléčného kvašení - sborník (cs)
skos:prefLabel
  • Antifungal activity ofLactobacillus rhamnosus VT1 strain (en)
  • Inhibice růstu toxinogenních plísní bakteriemi mléčného kvašení - sborník
  • Inhibice růstu toxinogenních plísní bakteriemi mléčného kvašení - sborník (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008394!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 97;102
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 610548
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008394
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lactobacillus; Aspergillus flavus; antifungal activity; tartar sauce; sourdough (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [69EA12C7F78B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Třešť
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - Současná problematika mikrobiologie potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Chumchalová, Jana
  • Giesová, Markéta
  • Vychodilová, Z.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-7080-519-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software