About: The Impact of External Inluences on Enzyme Activity of Microbial Populations towards the Phenolic Compounds, Comparison of Yeast (Candida maltosa) and Bacteria (Rhodococcus erythropolis)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This work is focused on comparison of the biodegradation activity between the soil yeast Candida maltosa and bacteria Rhodococcus erythropolis towards phenolic compounds connected with determination of the phenol hydroxylase. Special attention was paid to the impact of external influences on enzyme activities of tested microorganisms. (en)
  • Tato práce byla zaměřena na porovnání biodegradační aktivity vůči sloučeninám fenolu mezi půdní kvasinkou Candida maltosa a bakterií Rhodococcus erythropolis s přihlédnutím ke stanovení fenol hydroxylasy. Zvláštní pozornost byla věnována působení vnějších vlivů na enzymovou aktivitu testovaných mikroorganismů.
Title
  • The Impact of External Inluences on Enzyme Activity of Microbial Populations towards the Phenolic Compounds, Comparison of Yeast (Candida maltosa) and Bacteria (Rhodococcus erythropolis) (en)
  • Působení vnějších vlivů na biodegradační a enzymovou aktivitu mikrobních populací vůči fenolickým aromátům srovnání kvasinky (Candida maltosa) a bakterie (Rhodococcus erythropolis)
  • Působení vnějších vlivů na biodegradační a enzymovou aktivitu mikrobních populací vůči fenolickým aromátům srovnání kvasinky (Candida maltosa) a bakterie (Rhodococcus erythropolis) (cs)
skos:prefLabel
  • The Impact of External Inluences on Enzyme Activity of Microbial Populations towards the Phenolic Compounds, Comparison of Yeast (Candida maltosa) and Bacteria (Rhodococcus erythropolis) (en)
  • Působení vnějších vlivů na biodegradační a enzymovou aktivitu mikrobních populací vůči fenolickým aromátům srovnání kvasinky (Candida maltosa) a bakterie (Rhodococcus erythropolis)
  • Působení vnějších vlivů na biodegradační a enzymovou aktivitu mikrobních populací vůči fenolickým aromátům srovnání kvasinky (Candida maltosa) a bakterie (Rhodococcus erythropolis) (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008391!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 39-44
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300006)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 624298
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008391
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • biodegradation, phenol, phenolic compounds, Candida maltosa, Rhodococccus erythropolis, phenol hydroxylase (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E1AB7CEB46B9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Seč-Ústupky
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Semtín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Biodegradace VI
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Masák, Jan
  • Jirků, Vladimír
  • Čejková, Alena
  • Fialová, Ariana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Ekomonitor, s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 80-903203-2-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software