Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The recent Czech Food law (Decree No. 264/2003, 93/2000 and 57/2003 of the law No 110/1997 as amended) specifies the presence or minimum concentration of egg or egg yolk content in relevant food products (mayonnaises, egg pastas, egg liqueurs, dry mixture where the egg presence is declared). (en)
- Vejce nebo jeho části často představují jednu z nejdražších surovin použitých při výrobě vaječného výrobku. Vaječné výrobky jsou falšovány především vědomým snížením vaječného podílu popřípadě maskováním nedodržení receptury přídavkem stabilizátorů, emulgátorů, plnidel, barviv atd. Mezi vaječné výrobky je možno zařadit: vaječné likéry, likéry s přídavkem vajec, majonézy, tatarské omáčky, vaječné těstoviny, nejrůznější směsi s podílem vajec pro přípravu pokrmů a další výrobky u kterých je výrobcem deklarován obsah vajec, žloutků nebo bílků.
|
Title
| - Adulteration of product containing eggs (en)
- Falšování výrobků s obsahem vajec
- Falšování výrobků s obsahem vajec (cs)
|
skos:prefLabel
| - Adulteration of product containing eggs (en)
- Falšování výrobků s obsahem vajec
- Falšování výrobků s obsahem vajec (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/03:00008368!RIV/2004/MSM/223304/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/03:00008368
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - vaječný podíl, těstoviny, autenticita (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Praktická příručka výrobce a prodejce potravin, 18. aktualizace
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Voldřich, Michal
- Čížková, Helena
- Škopek, B.
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |