About: 3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U kmenů kvasnic používaných v českých pivovarech se prokázala nejvyšší aktivita reduktas aldehydů před i během kvašení u kmene č.2, nižší u kmene č. 95 a č. 7. Se zvýšením teplot kvašení rostlo maximum aktivity reduktas aldehydů ( docíleno 2 den), ale následoval i prudší pokles, než při nižších teplotách
  • The highest aldehyde - reductase activity was proved both before and during fermentation by the yeast strain No. 2, while the strains No. 95 and 7 had lower activities. All of these strains are being used in Czech breweries. The aldehyde - reductase activity was growing with temperature of fermentation (achieved after 2 days), but a faster drop followed afterwards compare to lower temperatures. (en)
Title
  • 3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení
  • 3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení (cs)
  • 3-Methylbuthanal reductase activity of the yeast during the main fermentation. (en)
skos:prefLabel
  • 3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení
  • 3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení (cs)
  • 3-Methylbuthanal reductase activity of the yeast during the main fermentation. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/02:00006917!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 200
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300006)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 21
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 671958
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/02:00006917
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Yeast, strain, properties, reductase activity, aldehydes (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [95FBC5A60832]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvasný průmysl
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 48
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Veselý, Petr
  • Bláha, Martin
  • Basařová, Gabriela
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0023-5830
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software